Már csak kevesebb, mint egy hét van hátra a Samsung Galaxy S3 bemutatásáig, és egyre több dolog válik biztossá az új szupertelefonról. Így például már eldőlt, hogy az extra vékony új Galaxy 4,7 coll átmérőjű full HD kijelzőt és négymagos, 1,4 GHz órajelű processzort kap, és az is, hogy a hátoldali kamerája 12 megapixel felbontású képek készítésére lesz alkalmas.

De azért így is maradt még titok bőven az új okostelefonnal kapcsolatban, egy dolgot leszámítva: azt, hogy legfontosabb célja az őszre várható iPhone 5 legyőzése. És bár még egyik készülék sem létezik, a vetélkedés már most jól láthatóan elkezdődött. Aki nem hiszi, nézzen fel a erre az oldalra, fejtse meg a rejtvényt, és nézze végig az egyperces videót, amin a Samsung gyönyörű képekkel alátámasztva mondja el, hogy milyen nagyszerű dolog lesz a Galaxy S3, ha egyszer végre megjelenik.

A lényeg azonban a szokásos magabiztos üzenetek után, az utolsó jelenetben van, ahol egy felirat azt ígéri, az új okostelefon egyértelműen segít majd kitűnni a tömegből, illusztrációnak pedig egy kedélyesen bégető birkacsorda kúszik be a betűk alá. Ugye nem csak én gondolom úgy, hogy a birkák iOS-t futtatnak?

És akinek nincs kedve rejtvényt fejteni, annak itt a videó kicsomagolva: