Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hatalmas a Galaxy S3 kijelzője!

Ma délután mutatja be a Samsung az év legjobban várt androidos telefonját Londonban. Az új szupertelefonnal kapcsolatos pletykák már hónapok óta ostromolják az internetet, és néhányat - mint például a négymagos processzort - azóta már a Samsung is megerősített. Most pedig egy tartozék, egy kijelzővédő fólia árul el újabb titkot a következő Galaxyról.

A napokban szaporodtak meg az interneten a Galaxy S3-hoz fejlesztett kijelzővédőkről szóló posztok, amelyekben már létező telefonokkal mérik össze az új fóliát. Mint itt.

A mérésekből az látszik, hogy az új telefon kijelzőjének szélessége megegyezik majd a 4,3 coll átmérőjű Galaxy S2-ével, hosszban azonban lényegesen nagyobb lesz majd. De a 4,65-ös Galaxy Nexus és a 4,7-es HTC One X kijelzőjén is túllóg a fólia, ami így minden bizonnyal egy 4,8 coll átmérőjű kijlezőt takar majd a Galaxy S3-on.

Végleges adatok ma délután!

0 Tovább

Klinsmann Hyundaiban ülve edzi a focistákat

Mindjárt kezdődik a foci EB, lassan élesednek az ezzel kapcsolatos promóciók is. Például az foci világversenyeket már régóta támogató Hyundai, aminek a lengyel-ukrán közös rendezésű torna népszerűsítése mellett még egy nagyon fontos mondanivalója is van az európai közönség számára: a vadonatúj Hyundai i30-as érkezése.

Úgyhogy nem voltak restek felkérni Jürgen Klinsmannt, a német világ- és európabajnok focistát, az Egyesült Államok válogatottjának szövetségi kapitányát, hogy a kedvükért készítsen fel egy öt főből álló amatőr csapatot a nagy megmérettetésre - méghozzá úgy, hogy közben saját magát meg az új Hyundai i30-asból készíti fel.

A kalandos felkészülést bemutató háromrészes sorozat első epizódjából többek között kiderül, hogy:

1. A német amatőr focistáknak minősíthetetlen a zenei ízlésük

2. A német amatőr focistáknak minősíthetetlen a megjelenésük

3. A német amatőr focistáknak minősíthetetlen az edzésmoráljuk

4. A Hyundai i30-asnak még márkajelzésbe integrált tolatókamerája is van

0 Tovább

Na, ezért volt korhatáros Gaga szöuli koncertje

Konténernyi forrónadrág, félmeztelen férfiakból álló, százkarú biokanapé, golyószóró mögé rejtett mellek - Lady Gaga koreai koncertjét tényleg nem lehetett összekeverni a Légy jó mindhalálig musicalváltozatával. Alighanem ez verte ki a biztosítékot a hatóságoknál, és emiatt nem láthatták a Gaga által csak "kis szörnyetegeknek" nevezett 18 év alatti koreaiak. Mármint a helyszínen, a Youtube-on már alig férnek el a koncerten készült videók. A 18-as karikát képzelje oda mindenki magának!

 

4 Tovább

Videón szól be a Samsung az Apple-nek

Már csak kevesebb, mint egy hét van hátra a Samsung Galaxy S3 bemutatásáig, és egyre több dolog válik biztossá az új szupertelefonról. Így például már eldőlt, hogy az extra vékony új Galaxy 4,7 coll átmérőjű full HD kijelzőt és négymagos, 1,4 GHz órajelű processzort kap, és az is, hogy a hátoldali kamerája 12 megapixel felbontású képek készítésére lesz alkalmas.

De azért így is maradt még titok bőven az új okostelefonnal kapcsolatban, egy dolgot leszámítva: azt, hogy legfontosabb célja az őszre várható iPhone 5 legyőzése. És bár még egyik készülék sem létezik, a vetélkedés már most jól láthatóan elkezdődött. Aki nem hiszi, nézzen fel a erre az oldalra, fejtse meg a rejtvényt, és nézze végig az egyperces videót, amin a Samsung gyönyörű képekkel alátámasztva mondja el, hogy milyen nagyszerű dolog lesz a Galaxy S3, ha egyszer végre megjelenik.

A lényeg azonban a szokásos magabiztos üzenetek után, az utolsó jelenetben van, ahol egy felirat azt ígéri, az új okostelefon egyértelműen segít majd kitűnni a tömegből, illusztrációnak pedig egy kedélyesen bégető birkacsorda kúszik be a betűk alá. Ugye nem csak én gondolom úgy, hogy a birkák iOS-t futtatnak?

És akinek nincs kedve rejtvényt fejteni, annak itt a videó kicsomagolva:

0 Tovább

A Samsung végre lenyomta a Nokiát?

Nem elég, hogy az elemzői várakozásoknál is jobb első negyedéves eredményt ért el idén a Samsung, az eladott telefonok számát illetően is történelmi magasságokba ért a dél-koreai elektronikai óriás. A Bloomberg News elemzői felmérése szerint a Samsung 92 millió mobiltelefont értékesített a március 31-ig tartó első negyedévben, és ezzel története során először megelőzte az első három hónapban 83 millió telefont eladó Nokiát, a világ eddigi legnagyobb gyártóját.

Még látványosabb a különbség az okostelefonok szegmensében, ahol a Nokia 12 milliós eredményével szemben a Samsung neve mellett 44 millió eladott okostelefon áll. Ez nem csupán háromszorosa az egy évvel korábbi eredménynek, de egyben a világ első számú okostelefon gyártójává is teszi a Samsungot. Pedig még csak most jön a Galaxy S 3!

0 Tovább

Made in Korea

blogavatar

Kimchi, Samsung, Kim Ki-duk, stb.

Utolsó kommentek